Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tomi hrana za mačke puretina u umaku od špinata 100 g

Tomi Hrana Za Mačke Puretina U Umaku Od Špinata 100 G

0,80 €/kom

5,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 8,00 €/kg(59,90 kn/kg)
Ukusni i hranjivi komadi pripremljeni s želeom od puretine i špinata, izvanrednom mačjom hranom za vašu mačku. Tomi hrana za mačke bez žitarica razvijena je za sve faze života. Vitamini i biotin dodaju se u korist vaše mačke. U hrani nema šećera, umjetnih boja i okusa, a što je najvažnije, ne sadrže GMO. Proizvodi se potpuno prirodno, bez upotrebe antioksidansa i konzervansa u našem proizvodnom procesu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa mačku tjelesne mase 4 kg preporučene količine su 3 vrećice dnevno.
BrandTomi

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn