Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tomi hrana za pse janjetina 400 g

Tomi Hrana Za Pse Janjetina 400 G

1,19 €/kom

8,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,98 €/kg(22,48 kn/kg)
Vaš pas je još uvjek neodlučan pri izboru svog obroka? Pokušajte s TOMI psećom hranom u konzervi, od sada u još većoj amablaži. Veliki komadi mesa kuhani u prirodnom soku, biti će sve što Vaš pas želi. TOMI hrana za pse u konzervi, zadovoljit će cjelodnevne nutritivne potrebe Vašeg psa. Ova hrana idealna je kao potpuna prehrana za pse ili kao dopuna suhoj hrani. Sadrži 60% mesa, te garantira odličan okus. Visoko vrijedne životinjske bjelančevine izuzetno su hranjive, dok nutritivni dodaci kao što su vitamin D3, E i biotin osiguravaju Vašem psu zdravu kožu i prekrasnu dlaku. Obrok je u potpunosti bez šećera, umjetnih bojila i pojačivača okusa, no najvažnije je što je bez GMO.

Opis proizvoda

ProizvođačReg-Nr: De BW20010 Tiemahrung Deuerer Ltd.; D-75015 Bretten, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvajte i poslužite na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja proizvod čuvajte u hladnjaku.
Upute za upotrebu/pripremuPas mase do 10kg 500 - 800g na dan. Pas mase do 20kg 800 - 1200g na dan. Pas mase do 30kg 1200 - 1600g na dan. Pas mase do 40kg 1600 - 2000g na dan.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn