Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Veet Trake za depilaciju za normalnu kožu 20 kom

Veet Trake Za Depilaciju Za Normalnu Kožu 20 Kom

7,03 €/kom

52,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,35 €/kom(2,65 kn/kom)
Veet trake s voskom za depilaciju nogu namijenjene su za osjetljivu kožu. Učinkovite su čak i na kratkim dlakama i osiguravaju glatke noge čak do 28 dana. Vosak je obogaćen uljem badema i vitaminom E, a Perfect Finish maramice za njegu kože nakon depilacije osiguravaju prekrasnu kožu glatku na dodir. Veet trake za depilaciju oduševit će vas ugodnom teksturom, mirisom i bojom.

Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Kft., Bocskai ut 134-146, 1113 Budapest H-1113, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuPažljivo razdvojite trake držeći zaobljene vanjske krajeve. Stavite samo jednu traku na kožu, u smjeru rasta dlačica. Protrljajte je nekoliko puta u smjeru rasta dlačica kako biste bili sigurni da vosak dobro prianja. Kožu držite zategnutom. Čvrsto uhvatite kraj i povucite traku što brže možete, u smjeru suprotnom od rasta dlačica. povucite traku jednim naglim potezom, što bliže uz kožu, a ne dalje od nje. Nakon uklanjanja dlačica, skinite preostali vosak s kože Perfect Finish maramicom. Nakon depilacije koža može biti lagano crvena i nadražena.
BrandVeet

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn