Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tricikl guralica

Tricikl Guralica

799,99 kn/kom

106.18 €/kom
Cijena za j.m.: 799,99 kn/kom(106.18 €/kom)
Tricikl guralica Tricikl guralica dimenzija 100x76x49 cmOvaj tricikl prikladan je za djecu od 1,5 - 5 godina starosti. Sa držačem za bočicu ili kavu za roditeljeMaksimalna dopuštena težina je 25 kgBoje crvena i plava

Opis proizvoda

ProizvođačDenis
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandDenis
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450