Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena Cimet štapići 13 g

Ubena Cimet Štapići 13 G

1,72 €/kom

12,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 132,31 €/kg(999,23 kn/kg)

Začin porijeklom iz Azije daje nepogešivu aromu kuhanom voću, voćnim želeima, slatkišima, desertnim kremama i umacima, pa čak i piću. Obogaćuje jela na bazi curryja, orijentalne specijalitete, ragu, patke i guske.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente ro srl Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandUbena
Neto količina13 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn