Ubena crni papar Tellicherry 30 g
%

Ubena Crni Papar Tellicherry 30 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 66,33 €/kg

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 2,29 €/kom

Kralj papra! Papar tellicherry dugo sazrijeva. Njegov je papreni okus topao s tonom plemenita drva. Papar tellicherry crni je papar i stoga savršeno ide uz sva ona jela koja se začinjavaju crnim paprom, kao što su guste i bistre juhe, temeljci, ljuta jela i dimljena hrana (riba, pršut, slanina).


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuOdlično ide uz sva jela kao i crni papar, kao što su juhe, temeljci, bujoni, začinjena jela i dimljena jela (riba, šunka, slanina).

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.