Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena dodatak jelima Alio & Olio 30 g

Ubena Dodatak Jelima Alio & Olio 30 G

1,72 €/kom

12,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 57,33 €/kg(433,00 kn/kg)
Pripravak za jela aglio e olio idealan je za hladna jela. Ali i za topla jela.
Lako se može miješati s kremastim ili tekućim sastojcima: dovoljno je pomiješati količinu po želji s malo tekućine i dodati jelu – pripravak se tako lakše koristi. Za bolji okus, preporučljivo je da odstoji oko 5 minuta.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuLako se može miješati s kremastim ili tekućim sastojcima: dovoljno je pomiješati količinu po želji s malo tekućine i dodati jelu – pripravak se tako lakše koristi. Za bolji okus, preporučljivo je da odstoji oko 5 minuta.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.064/254
Masti (g)6,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,2
Ugljikohidrati (g)31,6
od kojih šećeri (g)19,9
Bjelančevine (g)10,7
Sol (g)24,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn