Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena Đumbir 25 g

Ubena Đumbir 25 G

1,72 €/kom

12,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 68,80 €/kg(519,60 kn/kg)

Mljeveni đumbir ima voćnu i blago ljutu aromu. Đumbir je nazaobilazan sastojak u azijskoj kuhinji u kojoj jelima daje egzotičnu notu. Savjet: staviti malo đumbira u preljev za salatu.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente ro srl Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandUbena

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn