Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena koromač sjemenke 19 g

Ubena Koromač Sjemenke 19 G

1,72 €/kom

12,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 90,53 €/kg(683,68 kn/kg)

Koromač ima jak, ugodno sladak okus. Sjemenke koromača dobro se slažu s masnim jelima. Odlično se sljubljuju s morskom i slatkovodnom ribom, rakovima, tikvicama, indijskim jelima (curry, chutney), dizanim slatkim i slanim tijestima i kruhom.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska. Zemlja podrijetla sirovine: Turska.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKoromač ima intenzivnu, ugodnu slatku aromu. Sjemenke koromača idu odlično uz masnija jela. Odlično upotpunjuju jela s morskom i slatkovodnom ribom, rakovima, tikvicama, indijskom kuhinjom (cirryijem, umacima), slatkim ili slanim kvasnim kruhom.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn