Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena Kurkuma mljevena 52 g

Ubena Kurkuma Mljevena 52 G

3,65 €/kom

Cijena za j.m.: 70,19 €/kg

Kurkuma je idealna a obogaćivanje jela na bazi riže i curryja, slatkih i kiselih chutney umaka, emaka, ribe i peradi. Prijedlog pripreme: dodajte prstohvat kurkume u marinadu koja će dobiti lijepu boju i aromatični okus.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente ro srl Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska
Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandUbena

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.