Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena mahuna vanilije začin 1,5 g

Ubena Mahuna Vanilije Začin 1,5 G

4,64 €/kom

34,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3.093,33 €/kg(23.326,67 kn/kg)
Vanilija obogaćuje mnoge klasične deserte kao što su panna cotta i crème brûlée. Prikladna je i za pripremu slatkih umaka, pekarskih proizvoda i napitaka. Zarezati mahunu vanilije po dužini, ostrugati sjemenke nožem ili žlicom i ukloniti ih. Za kuhana jela vaniliju kuhati zajedno s mahunom, a zatim je ukloniti. Kraljica začina oduševljava gurmane diljem svijeta. Slastice i vanilija čine savršen spoj okusa. Bourbon-vanilija daje desertnim kremama, voćnim salatama, tijestu za kolače i džemovima neponovljiv okus. Prstohvat vanilije obogaćuje teška jela kao što su bijela mesa (perad, teletina) ili juha od rakova. Mahunu vanilije čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska. Zemlja podrijetla sirovine: Indonezija.
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrerežite vaniliju po dužini. Ostružite sjeme vanilije koristeći nož ili žlicu. Kod kuhanja jela, ubacite ostruganu mahunu i kasnije odstranite iz jela. Ova "kraljica začina" obogaćuje slastice diljem svijeta. Deserti i vanilija čine odličnu kombinaciju okusa.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn