Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena muškatni oraščić začin 38 g
%

Ubena Muškatni Oraščić Začin 38 G

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 131,32 €/kg

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 6,09 €/kom

Muškatni oraščić ima punu i bogatu aromu koja ga čini jednim od najcjenjenijih začina, a ima topao i jak okus s citrusnim tonom. Mljeveni muškatni oraščić prikladan je za svijetle umake, juhe, povrće (npr. cvjetaču), jaja, krumpir, paštete, flan i pekarske proizvode.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaIndonezija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuMljeveni muškatni oraščić prikladan je za blage umake, juhe, povrće, jaja, krumpir, paštete, složence i pekarske proizvode.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.