Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena sezam sjeme 40 g

Ubena Sezam Sjeme 40 G

2,45 €/kom

18,46 kn/kom
Cijena za j.m.: 61,25 €/kg(461,50 kn/kg)
Sjeme sezama izvrsno ide sa jelima azijske kuhinje, kao i za ukrašavanje pečenih jela i kao sastojak u mueslima.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska. Zemlja podrijetla sirovine: Nigerija.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSjeme sezama izvrsno ide sa jelima azijske kuhinje, kao i za ukrašavanje pečenih jela i kao sastojak u mueslima.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn