Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena zeleni papar u zrnu 22 g

Ubena Zeleni Papar U Zrnu 22 G

4,99 €/kom

37,60 kn/kom
Cijena za j.m.: 226,82 €/kg(1.709,09 kn/kg)

Mlinac sa keramičkim mehanizmom. Prikladno za nadopunjavanje.

Zeleni papar nježniji je i aromatičniji od crnog i savršen je uz meso na žaru ili pečeno meso, variva, odreske ili mljeveno meso. Također obogaćuje guste juhe, umake, sugo i nadjeve na bazi povrća. Zeleni papar daje ljut ton i voću, primjerice jagodama.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska. Zemlja podrijetla sirovine: Brazil.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZeleni papar delikantniji je i aromatičniji od crnog papra i savršen je za meso s roštilja ili prženo meso, variva, odreske ili mljeveno meso. Također obogaćuje juhe od povrća, sosove, imake i nadjeve. Zeleni papar također daje ljutkastu notu voću, kao što su jagode.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn