Mixa Baby Ulje za kupanje i tuširanje 400 ml

Mixa Baby Ulje Za Kupanje I Tuširanje 400 Ml

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,98 €/l
Mixa Baby Gel za kupanje i tuširanje obogaćen je uljima i pogodan za osjetljivu kožu. Ova nježna pjenušava formula, bogata hranjivim uljima i glicerinom, čisti kožu, hrani ju i njeguje. Pomaže jačati zaštitnu barijeru kože i umanjuje osjećaj svrbeža koji je čest kod vrlo suhe kože.

Opis proizvoda

ProizvođačL'oreal Produktion Deutschland GmbH & Co. KgHertzstrasse 175, 76187 Karlsruhe, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandMixa Baby
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.