Becutan Ulje za njegu dječje kože 200 ml

Becutan Ulje Za Njegu Dječje Kože 200 Ml

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 18,95 €/l
Becutan ulje za njegu dječje kože odlično je za zaštitu bebine kože, a služi nam i za svakodnevnu masažu koja je iznimno značajna za sveukupni bebin razvoj. Redovito masiranje bebe opušta bebu, poboljšava imunitet, potiče probavni sustav i razvija orijentaciju i motoriku. Ulje štiti i njeguje osjetljive dijelove, lako podložne iritaciji i crvenilu te omekšava tvrde naslage na glavi kod novorođenčadi omogućujući da se one lako uklone. Dermatološki je testirano i ne sadrži parabene.

Opis proizvoda

ProizvođačAlkaloid AD Skopje, Bul. A. Makedonski 12, 1000 Skoplje, Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandBecutan
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.