Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

V Guard univerzalno sredstvo za dezinfekciju 2u1 za ruke i površine 100 ml

V Guard Univerzalno Sredstvo Za Dezinfekciju 2u1 Za Ruke I Površine 100 Ml

2,12 €/kom

15,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 21,20 €/l(159,90 kn/l)
Univerzalni dezinficijens 2u1 100 ml za ruke i površine u spreju

Opis proizvoda

ProizvođačAlfa Car d.o.o., 3. travnja 58, Donja Dubrava, 40320 Donji Kraljevec
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuZa čišćenje i dezinfekciju površine raspršiti proizvod po površini, ostaviti da djeluje nekoliko sekundi i obrisati.Za dezinfekciju ruku raspršiti proizvod na ruke te utrljati dok se ne osuši.
BrandV Guard

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn