Tommy - Dućan na dlanu!

Vanish Oxi Action sredstvo za izbjeljivanje i odstranjivanje mrlja 1 L

Vanish Oxi Action Sredstvo Za Izbjeljivanje I Odstranjivanje Mrlja 1 L

8,19 €/kom

Cijena za j.m.: 8,19 €/l
Vanish White Liquid sredstvo je za pranje rublja. Osigurava nevjerojatnu bjelinu i nakon 50 pranja! Siguran je za vašu odjeću, a za mrlje predstavlja opasnost! Ne sadrži klor.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandVanish
Neto količina1.000 mL
Sastojci/sastavvodikov peroksid,benzensulfonska kiselina,c10-13alkil derivati,natrijeve soli,alkoholi, c12-16,etoksilirani,c12-18 etoksilrani

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.