Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vatrostalna zdjela s poklopcem 1 kom

Vatrostalna Zdjela S Poklopcem 1 Kom

81,99 kn/kom

10.88 €/kom
Cijena za j.m.: 81,99 kn/kom(10.88 €/kom)
Staklena vatrostalna zdjela s poklopcem kvadratnog oblika. Izrađena od otpornog stakla bit će izvrstan izbor za sve ljubitelje jela kuhanih u pećnici ili mikrovalnoj pećnici. Podnosi temperature od -30° C do 300° C. Može se prati u perilici posuđa. Zapremnima 3 L.

Opis proizvoda

ProizvođačPasabahce Cam Sanayi ve Tic A.S., İş Kuleleri Kule 3 4.Levent, 34330 İstanbul, Turska
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
BrandBorcam
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450