Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vino crno Merlot 0,75 L

Vino Crno Merlot 0,75 L

5,97 €/kom

44,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,96 €/l(59,99 kn/l)
Kvalitetno suho crno vino. Dalmatinska zagora, vrgoračko vinogorje. Kvalitetno crno vino Merlot, uspijeva na lokalitetu Vrgoračkog polja jezero.Odnjegovano je u hrastovim bačvama, rubin crvene boje, sazrjelo je u vinoizraženog bukea.

Opis proizvoda

ProizvođačAgro Boba j.d.o.o., Borislava Vujčića 14, 21276 Vrgorac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandMerlot
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn