Tommy - Dućan na dlanu!

Vino crno Merlot Dika 0,75 L

Vino Crno Merlot Dika 0,75 L

5,97 €/kom

44,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,96 €/l(59,99 kn/l)
Kvalitetno vino. Vino je harmonično, meko, pitko, gotovo nezamjetnih ali zrelih tanina uz blagi osjet na drvo.
Vino krasi nježna rubinsko crvena boja. U osnovi se osjeća voćni miris crnog bobičastog voća uz lijepo naglašen miris koji podsjeća na kakao. Mlado, harmonično i uglađeno vino.
Uživati uz topla predjela s mesnim umacima, hladne mesne nareske i sireve.

Opis proizvoda

ProizvođačOsilovac d.o.o., Ferićeva 16, 31512 Feričanci, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSlužiti na temperaturi od 16-18 °C.
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn