Zvijezda Vinski ocat 1 L

Zvijezda Vinski Ocat 1 L

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 1,79 €/l

Zvijezdin vinski ocat stvoren je prirodnim postupkom iz kvalitetnog crnog vina što ujedno osigurava i kvalitetu samog octa. Njegov ugodan kiselkast okus i pikantan miris odgovarat će salatama, marinadama i umacima. Budući da je nastao iz crnog vina, Zvijezdin ocat bistre je crvene boje, a njegova specifična aroma bit će odličan začin glavnim jelima.


Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu.
BrandZvijezda

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.