Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Protect Black 2u1 deterdžent za rublje 2,7 L

Violeta Protect Black 2u1 Deterdžent Za Rublje 2,7 L

9,29 €/kom

69,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,44 €/l(25,92 kn/l)

Violeta PROtect Black tekući deterdžent za ručno i strojno pranje rublja. Održava postojanost boja na tamnoj odjeći, a ujedno štiti vlakna od izvlačenja i oštećenja zahvaljujući jedinstvenoj 2 u 1 tehnologiji.


Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina2.700 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn