Violeta higijenski ulošci AIR FIT SUPER+ 10 komada

Violeta Higijenski Ulošci AIR FIT SUPER+ 10 Komada

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 0,14 €/kom

Air Fit ulošci razvijeni su s vrhunskom Air Dry tehnologijom koja se odlikuje kanalima na gornjoj površini uloška.
Ti kanalići omogućavaju brzu distribuciju i upijanje tekućine, kao i protok zraka koji sprječava crvenilo i iritacije na koži.
Air Dry tehnologija čini uloške mekanim i udobnima, te omogućuje lakše prilagođavanje pokretima.


Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina10 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.