Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vitakraft hrana za tigrice s medom 500 g

Vitakraft Hrana Za Tigrice S Medom 500 G

2,26 €/kom

16,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,52 €/kg(33,98 kn/kg)
Vitakraft Menu hrana za male papige uravnotežena je i potpuna hrana koja malim papigama u 1 žličici hrane dnevno pruža sve što im je potrebno za zdrav život. Vitakraft menu hrana za male papige ne sadrži šećer, umjetne arome, boje ni konzervanse. Beta-glukani u hrani jačaju otpornost i aktiviraju imunološki sustav, a optimalan omjer kalcija i fosfora osigurava zdravlje i čvrstoću kostiju. Vitakraft Menu sadrži i Jod Vital Complex koji malim papigama osigurava dostatnu opskrbu jodom, mineralima i drugim elementima u tragovima kao podršku metabolizmu i zdravom životu.

Opis proizvoda

ProizvođačVitakraft pet care GmbH & Co. KG, In den Ellern 27,28832 Achim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1 žličica (cca. 7g) na dan.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn