Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Aquafresh Vodica za ispiranje usta Fresh&Minty 500 ml

Aquafresh Vodica Za Ispiranje Usta Fresh&Minty 500 Ml

34,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 69,98 kn/l

Vodica za ispiranje usta bez alkohola, izvrsnog okusa pogodna za cijelu obitelj, za djecu starosti od 6 godina i za odrasle osobe. Ne samo da osvježava, nego sadrži i aktivne minerale za jačanje koji se vežu na zubnu caklinu i pomažu zaštititi područja kojima je to najpotrebnije.

Opis proizvoda

ProizvođačGlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Brentford, TW8 9GS, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandAquafresh
Neto količina500 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.