Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Naturella Cremino vrhnje za kuhanje 500 ml

Naturella Cremino Vrhnje Za Kuhanje 500 Ml

18,49 kn/kom

2.45 €/kom
Cijena za j.m.: 36,98 kn/l(4.91 €/l)
Cremino za kuhanje i slastice. Proizvod na bazi biljne masti, sterilizirano UHT postupkom.

Opis proizvoda

ProizvođačUNIGRA S.r.l. via gardizza 9/B 48017 Consellice (RA) Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na temperaturi od +2°C do +20°C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 3 dana.
BrandNaturella Cremino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.091/264
Masti (g)26
od kojih zasićene masne kiseline (g)25
Ugljikohidrati (g)5
od kojih šećeri (g)4,1
Bjelančevine (g)2,6
Sol (g)0,15

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450