Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Weißer Reise Deterdžent za rublje Aromatherapie 2,5 L
%

Weißer Reise Deterdžent Za Rublje Aromatherapie 2,5 L

8,63 €/kom

64,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,45 €/l(26,00 kn/l)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 9,29 €/kom(70,00 kn/kom)

"Aromaterapijski gel Weisser Rise za šareno rublje čuva boje šarenog rublja, a osim toga i ugađa vašim osjetilima uz jedinstvenu mješavinu aromatičnih cvjetnih esencija za senzualan miris malezijske orhideje i sandalovine. "


Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuNije prikladno za vunu i svilu. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje. Odložiti ispražnjeni spremnik u lokalni sistem zbrinjavanja otpada.
BrandWeißer Reise

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn