Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Whiskas hrana za mačke 4x100 g
%

Whiskas Hrana Za Mačke 4x100 G

1,92 €/kom

14,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,80 €/kg(36,23 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2023.

NC 30 dana: 2,52 €/kom(18,99 kn/kom)

Whiskas 4x100g meso peradi u želeu sadrži 4 vrećice hrane s mesnim jelima. Vrećice sadrže piletinu, puretinu, patku i perad, a pune su sočnih komada mesa, koje će vaša mačka obožavati. Whiskas 4x100g meso peradi u želeu izvor je bjelančevina i esencijalnih masti, koje kosti, zube i desni održavaju zdravima i jakima. Zahvaljujući vitaminima i mikronutrijentima, vaš će ljubimac uvijek biti pune energije. Uz to, proteini će pomoći u izgradnji snažnih mišića.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS INTERNATIONAL
Zemlja/mjesto podrijetlaPOLJSKA
BrandWhiskas
Neto količina400 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn