Tommy - Dućan na dlanu!

Jack Daniel's 500 ml

Jack Daniel's 500 Ml

19,49 €/kom

Cijena za j.m.: 38,98 €/l

Vrsta viskija.
Nastaje tako da se omekšava kap po kap kroz 10 stopa aktivnog ugljena od javora, a zatim sazrijeva u ručno rađenim bačvama vlastite proizvodnje. Kod proizvodnje, nema kalendara, spreman je za piće tek kad njegovi kušači kažu da jest. Sudi se po tome kako izgleda i po aromi koju ima.
Tako je to radio i sam Jack Daniel prije više od jednog stoljeća, tako se to čini i danas.


Opis proizvoda

ProizvođačJack Daniel Distillery, 1926 Fayetteville HWY., Lynchburg, Tennessee 37352, Sjedinjene Američke Države
Zemlja/mjesto podrijetlaSjedinjene Američke Države
BrandJack Daniel's
Neto količina500 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.