Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Yippy voda s okusom jagode 0,33 L

Yippy Voda S Okusom Jagode 0,33 L

6,99 kn/kom

0.93 €/kom
Cijena za j.m.: 21,18 kn/l(2.81 €/l)
Yippy voda s okusom jagode. Osvježavajuće negazirano bezalkoholno piće pretočeno u praktične 0,33l bočice sa sportskim čepom. Idealan gasitelj žeđi kada se djeca igraju.

Opis proizvoda

ProizvođačRauch Fruchtsafte, GmbH & Co OG Langgasse 1, A-6830 Rankweil, Austria
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandYippy
Neto količina330 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)67/16
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)3,8
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)<0,01
Kalcij (mg)<0,01
Kalcij PU (%)0,001

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450