Sudocrem Zaštitna krema za bebe 125 g

Sudocrem Zaštitna Krema Za Bebe 125 G

7,56 €/kom

Cijena za j.m.: 60,48 €/kg

Sudocrem zaštitna krema s cinkovim oksidom koristi se za liječenje i sprečavanje pelenskog osipa, iritacija kože izazvanih trenjem, dermatitisa povezanog s inkontinencijom kod odraslih čime se smanjuje rizik od razvoja dekubitusa te kao zaštitu na rubovima rane. Učinkovita formulacija Sudocrem kreme neizmijenjena je od 1931. godine, a njezin hipoalergeni sastav čini ju jedinstvenim proizvodom i prvim izborom kad treba zaštititi i smiriti crvenu, ranjivu, ispucanu i nadraženu kožu.


Opis proizvoda

ProizvođačTosara Pharma Ltd.Unit 146 Baldoyle Ind.Est., Dublin 13 Irska
Zemlja/mjesto podrijetlaIrska
Upute za upotrebu/pripremuSudocrem se može primijeniti prilikom svake promjene pelene kako bi se ublažio pelenski osip i zaštitila koža vaše bebe.Upute za primjenu:1. Očistite i osušite bebinu guzu.2. Čistim i suhim rukama nanesite malu količinu kreme na vrh prsta. Imajte na umu da je dovoljna mala količina.3. Nježno utrljajte kremu u kožu laganim, kružnim pokretima (izbjegavajte trljanje, posebno ako koža izgleda upaljeno).4. Na koži mora ostati tanak, proziran sloj kreme. Ako je još vidljiva bijela boja kreme, vjerojatno ste stavili previše (u tom će slučaju s vašom bebom biti sve u redu, samo stavite manje kreme sljedeći put).5. Ponovite primjenu kreme na bebinu guzu prema potrebi.
BrandSudocrem

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.