Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dr. Oetker Želatina 3x30 g

Dr. Oetker Želatina 3x30 G

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 88,33 €/kg(666,33 kn/kg)
Dr. Oetker Želatina mljevena služi za učvršćivanje kremastih torta i kolača, krema i želatinastih slatkih i slanih jela. Dvije su mogućnosti pripreme: Pomiješajte sadržaj omota sa 4 žlice hladne tekućine i ostavite da nabubri. Zatim zagrijavajte do potpunog otapanja i malo ohladite prije daljnje uporabe. Drugi način je da se nakon bubrenja umiješa u 500 ml tople tekućine i miješa do potpunog otapanja.
Jedan omot dovoljan je za 500 ml tekućine i odgovara količini od 6 listića Dr. Oetker Želatine u listićima.

Opis proizvoda

ProizvođačDr.Oetker Kft., Franck u. 38-40, Jänossomorja, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremu1.U posudi pomiješajte želatinu sa 4 žlice hladne vode. 2. Ostavite 10 minuta da nabubri. 3. Zagrijavajte (ne kuhati) neprestano miješajući, dok se želatina ne rastopi. Želatinu koristite toplu ili na način opisan u receptu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn