Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Zewa Softis Papirnate maramice 4-slojne 8 kom

Zewa Softis Papirnate Maramice 4-slojne 8 Kom

2,52 €/kom

18,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,32 €/kom(2,37 kn/kom)

Zewa Softis Classic papirnate maramice četiri su sloja izuzetno mekanog papira za svakodnevnu upotrebu i idealne za svaki džep.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Operations Mannheim GmbH, Sandhofer Strasse 176, D-68305 Mannheim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
BrandZewa
Neto količina8 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn