Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fructal Frutabela žitna pločica kikiriki 30 g

Fructal Frutabela Žitna Pločica Kikiriki 30 G

6,49 kn/kom

Cijena za j.m.: 216,33 kn/kg

Frutabela pločica s kikirikijem ukusan je desert na bazi žitarica. Idealna je za kasni doručak ili kao međuobrok. Frutabela pločica s kikirikijem ukusna je i hrskava te odlična kao zamjena za čokoladu. Fructal je inovativna i prepoznatljiva tvrtka koja već 70 godina proizvodi visokokvalitetne proizvoda od najboljih komada voća i drugih plodova prirode.


Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandFructal

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.031/486
Masti (g)24,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,8
Ugljikohidrati (g)49,3
od kojih šećeri (g)20
Bjelančevine (g)13,9
Sol (g)0,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.