Frutabela žitna pločica šumsko voće i jogurt 30 g

Frutabela Žitna Pločica Šumsko Voće I Jogurt 30 G

0,79 €/kom

Cijena za j.m.: 26,33 €/kg
Žitna pločica sa šumskim voćem i preljevom od jogurta ukusan je voćno-žitni desert na bazi žitarica sa šumskim voćem i preljevom od jogurta. Odlična je za kasni doručak ili kao međuobrok. Frutabela pločica sa šumskim voćem i preljevom od jogurta ukusna je i hrskava te odlična kao zamjena za čokoladu, a možete birati između četiri voćna okusa: jagoda, borovnice, marelice i šumsko voće.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandFructal Frutabela

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.854/442
Masti (g)16,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)13,6
Ugljikohidrati (g)66,6
od kojih šećeri (g)34,5
Bjelančevine (g)4,8
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.