Zvijezda Butissimo Namaz Classic 225 g

Zvijezda Butissimo Namaz Classic 225 G

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 15,51 €/kg

Okus: classic. Bogate teksture i okusa, Butissimo namaz nastao je posebnom kombinacijom biljnih ulja i masti zbog čega se trenutačno i lako maže čim ga izvadite iz hladnjaka. Praktičan i ukusan, namaz Butissimo bit će dobar izbor za svaki obrok – i kao podloga za sendvič za doručak, i uz kombinaciju s marmeladom kad vam se jede nešto slatko i kao dodatak jelima koja pripremate za ručak i večeru.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 10°C.
BrandButissimo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.664/648
Masti (g)72
od kojih zasićene masne kiseline (g)30
Ugljikohidrati (g)0,3
od kojih šećeri (g)0,3
Bjelančevine (g)0,4
Sol (g)0,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.