Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Hren umak Blagi 330 g

Zvijezda Hren Umak Blagi 330 G

2,26 €/kom

16,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,85 €/kg(51,48 kn/kg)

Kombinacija hrena i lagane majoneze. Gust, aromatičan i ljutkast okus hrena ublažen okusom lagane Zvijezda majoneze, povrća i začina. Zvijezda hren umak u sebi sadrži 17% hrena što znači da će, zbog blagog okusa, u njemu će moći uživati i strastveni ljubitelji hrena, kao i oni koji su se zbog slabijeg nepca do sada suzdržavali od hrena u svom izvornom obliku. Odličan prilog uz kuhano meso, jaja, šunku i salate.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5°C do 8°C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.396/338
Masti (g)33
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,1
Ugljikohidrati (g)7,5
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn