Izjava o privatnosti - program za umirovljenike

POPUST NA KUPNJU OD 10% ZA SVE UMIROVLJENIKE KUPCE TOMMYJA


Ova Izjava propisuje načela zaštite podatka u skladu s člankom 13. Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679, (dalje u tekstu: GDPR), odnosi se isključivo na kampanju pod nazivom Popust na kupnju od 10% za sve umirovljenike kupce Tommy-a (dalje u tekstu:  Kampanja), koju društvo Tommy d.o.o., Ulica Domovinskog rata 93, Split, OIB: 00278260010 (dalje u tekstu Tommy ili Društvo) kao Voditelj obrade organizira za svoje kupce umirovljenike.

Ovu Izjavu o privatnosti za Kampanju (dalje u tekstu: Izjava o privatnosti) smatramo sastavnim dijelom Politike privatnosti Društva. Izjava o privatnosti pruža detaljnije informacije o zaštiti privatnosti u provođenju Kampanje. Dostupna su na stranicama Društva: Pravila i uvjeti za sudjelovanje u Kampanji i Politika privatnosti.  

Na ovom mjestu objaviti ćemo i sve promjene u našoj Izjavi o privatnosti.

  1. Podaci o Voditelju obrade

Ime i kontakt podaci Voditelja obrade podataka

Voditelj obrade je Društvo Tommy d.o.o., Domovinskog rata 93, 21000 Split, OIB: 00278260010.

Kontakt Službenika za zaštitu podataka je: zastita-podataka@tommy.hr

Web stranica Društva: Tommy .

 

  1. Podaci koje obrađujemo i u koju svrhu

Tijekom Kampanje kupci, prema propozicijama iz Općih uvjeta, Umirovljenici dokazuju prodavačima svoj status predočenjem na uvid potvrde o umirovljeničkom statusu HZMO-a - posljednji odrezak mirovine ili rješenje o mirovini ukoliko su tek umirovljeni.

Zbog sprječavanja zlouporaba statusa umirovljenika, zaposlenici Društva mogu dodatno zatražiti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument sa slikom, kako bi povezali dokumentaciju s osobom putem dodatne identifikacije.

 

  1. Tehničke i organizacijske mjere zaštite podataka

Voditelj obrade primjenjuje adekvatne tehničke i organizacijske mjere u svrhu zaštite osobnih podataka i same obrade. Osobni podaci sudionika Kampanje neće se prikupljati, dodatno obrađivati i pohranjivati.

 

  1. Kolačići

Više o postavkama kolačića možete pronaći u Politika kolačića na stranicama Društva.

 

  1. Prava ispitanika

Ispitanicima omogućavamo korištenje prava na pristup informacijama, a prema Općoj EU uredbi o zaštiti podataka. Pravo ispitanici mogu ostvariti:

  • Slanjem zahtjeva preporučenim pismom (s naznakom „Zaštita podataka“) ili
  • Osobnim dolaskom u radnom vremenu (radnim danom 8:00 – 15:00) na adresu:

Tommy d.o.o., Ulica Domovinskog rata 93, 21000 Split

 

Više informacija o pravima i kako ih koristiti možete pronaći u našoj Politici privatnosti dostupnoj na stranicama Društva.  

Dodatno, ispitanici imaju pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu – Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP): Selska cesta 136, 10000 Zagreb, tel.:+385 (0)1 4609 000, azop@azop.hr .

 

  1. Završne odredbe

Društvo Tommy d.o.o. brine o vašim potrebama i vašim osobnim podacima i stalo nam je do vašeg mišljenja. Slobodno nam se možete obratiti na našoj adresi:

Domovinskog rata 93, 21000 Split

ili putem e-mail adrese Službenika za zaštitu podataka: zastita-podataka@tommy.hr .


U Splitu, 31. kolovoza 2023.