Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

tommy loyalty card

Di ćeš bolje od Tommy kartice vjernosti

Učlani se u Program nagrađivanja vjernosti i već danas počni sakupljati bodove za povoljniju kupovinu.

Postani član

Što je Tommy kartica vjernosti?

Tommy programom vjernosti želimo nagraditi naše najvjernije kupce, ali i sve one ljubitelje povoljne kupovine koji će tek postati vjerni članovi Tommy obitelji.

Zato smo napravili Tommy karticu s kojom, kad kupuješ u svom najdražem Tommyju, sakupljaš bodove vjernosti i ostvaruješ super pogodnosti za još povoljniju kupnju.

Di ćeš bolje!

Učlani se besplatno, kupuj povoljnije!

Tommy karticu možeš besplatno dobiti u fizičkom i digitalnom obliku. Oni koji vole sve imati na mobitelu, učlanjenje u Tommy program nagrađivanja vjernosti mogu napraviti u nekoliko poteza prstom. Dovoljno je s linka preuzeti Tommy aplikaciju za svoj mobitel i ispuniti digitalnu prijavnicu. Sva dodatna ispunjena online polja nagrađujemo s dodatnih 100 bodova. Digitalnu karticu možeš zatražiti kad god poželiš, čak i ako već imaš pravu u svom novčaniku.

Zašto je korisno imati Tommy karticu?

Kad kupovina u Tommyju donosi bodove, popuste i razne pogodnosti, to zvuči kao nekoliko jako dobrih razloga za imati svoju Tommy karticu.

Prvih 100 bodova je na nas

Kao dobri domaćini, želimo da se svaki novi član Tommy programa vjernosti osjeća dobrodošlo. Zato te častimo sa 100 bodova dobrodošlice na tvojoj Tommy kartici.

Skupljaj bodove bez puno matematike

S Tommy karticom skupljanje bodova prilikom svake kupovine ne može biti jednostavnije. Za svakih potrošenih 10 kuna dobivaš 1 bod, a svakih 100 bodova na Tommy kartici donosi ti 10 kuna popusta pri kupnji.

Padaju cijene, rastu pogodnosti

Omogućili smo ti dodatne popuste i pogodnosti na već snižene artikle. Naravno, uz korištenje Tommy kartice vjernosti.

Fizička ili digitalna?
Ma može oboje!

tommy loyalty mockup

Digitalnu Tommy karticu možeš aktivirati preko naše mobilne aplikacije u samo nekoliko koraka:

 • Preuzmi Tommy aplikaciju
 • Registriraj se
 • Uživaj u Tommy programu nagrađivanja vjernosti
tommy loyalty card

Karticu, naravno, možeš imati i u fizičkom obliku. Sve što trebaš je:

 • Popunjenu pristupnicu odnijeti u najbliži Tommy
 • Tommy trajna kartica stiže uskoro na željenu adresu
 • S trajnom karticom možeš koristiti bodove.
 • Do tada, bodove sakupljaš na privremenoj kartici koju dobivaš odmah po popunjavanju pristupnice

Najčešće postavljena pitanja

Društvo Tommy svoje članove za iskazanu vjernost želi nagraditi posebnim pogodnostima. Kupnjom u Tommy prodavaonicama, članovi Tommy programa nagrađivanja vjernosti sakupljaju bodove i ostvaruju popuste. Pogodnosti i bodove član Programa sakuplja i realizira putem Tommy kartice vjernosti i mobilne aplikacije.

Članstvom u Tommy programu nagrađivanja vjernosti korisnik ostvaruje popuste pri kupnji korištenjem prikupljenih nagradnih bodova.

Članovi Programa mogu biti isključivo punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Ne. Prijava i sudjelovanje u Tommy programu nagrađivanja vjernosti potpuno je besplatno.

Tommy karticu vjernosti možete zatražiti putem tiskane pristupnice, putem aplikacije ili preko direktnog linka www.tommy.hr/profil/kartica-vjernosti i kartica će biti poslana na adresu ostavljenu u kontakt formi. Popunjavanjem tiskane ili online pristupnice šaljete zahtjev za izdavanjem kartice. Tiskane pristupnice možete pronaći u bilo kojoj Tommy prodavaonici.

Isti korisnički račun je moguće koristiti putem Tommy kartice vjernosti i u Tommy mobilnoj aplikaciji. Dovoljno je prilikom registracije i prijave koristiti identičnu mail adresu.

Gubitak prijavite kontakt centru na broj 0800 02 03 ili putem mail adrese kartica@tommy.hr te zatražite zahtjev za izdavanjem nove kartice. U međuvremenu možete nastaviti koristiti pogodnosti preko Tommy mobilne aplikacije.

Ako želite napustiti Tommy program nagrađivanja vjernosti, potrebno je uredno popuniti Zahtjev za istupanje iz Programa koji se nalazi na: www.tommy.hr te ga poslati sukladno uputi na Zahtjevu ili mailom kartica@tommy.hr s podacima koji su vjerodostojni te istovjetni zaprimljenim podacima prilikom prijave.

Istupanje iz Programa se provodi odmah po zaprimanju zahtjeva (on-line zahtjevi), a za zahtjeve poslane tiskanicom najkasnije u roku 7 (sedam) dana, što je vrijeme potrebno da se zahtjev obradi u sustavu od trenutka kad ga je Društvo uredno zaprimilo.

U tom slučaju dobivate obavijest o mogućnosti i vremenu iskorištavanja preostalih nagradnih bodova i pogodnosti.

Registraciju je moguće izvršiti na tri načina:

 1. ispunjavanjem tiskane pristupnice koju je moguće preuzeti u svim Tommy prodavaonicama
 2. preuzimanjem Tommy aplikacije za mobilni telefon
 3. popunjavanjem pristupnice na web stranici, putem linka www.tommy.hr/profil/kartica-vjernosti

Opće uvjete o Tommy programu nagrađivanja vjernosti“ i informaciju o obradi i zaštiti podataka „Izjava o privatnosti za program nagrađivanja vjernosti“ mogu se pronaći na navedenim linkovima na web stranici kao i u Tommy mobilnoj aplikaciji.

Prikupljanje bodova započinje odmah nakon ispravne registracije te prvim provlačenjem kartice na blagajni, ali korištenje bodova je moguće tek nakon pune registracije Člana. Dakle, ako Član provuče karticu pri kupnji, a nikada se ne registrira, prikupljeni bodovi ostat će neraspoređeni, odnosno nedodijeljeni i bit će poništeni ako se Član ne registrira. U slučaju ispravne registracije, prikupljanje bodova i korištenje kartice može početi odmah nakon registracije na jedan od tri gore navedena načina.

Za uspješnu registraciju potrebno je navesti sve tražene podatke u pristupnoj formi za registraciju. Popunjavanjem dodatnih polja, ostvarujete pravo na dodatne bodove.

Bodove je moguće provjeriti na sljedeće načine:

 • na računu nakon obavljene kupovine
 • na blagajnama u svim Tommy prodavaonicama
 • na web stranici
 • putem Tommy mobilne aplikacije
 • putem info mail adrese kartica@tommy.hr
 • putem info telefona: 0800 02 03

Bodovi se ne sakupljaju kupnjom duhanskih proizvoda, tiskovina, bonova za mobitel, plaćanje 2D uplatnica, DPD otkupninu te otkupom ambalaže U sakupljanje bodova ulaze svi ostali proizvodi, čak i proizvodi na akciji.

Prilikom svake kupnje, za svakih potrošenih 10 kn, dobivate 1 bod. Svakih 100 bodova na Tommy kartici vjernosti donosi 10 kn popusta na kupnju (umanjuje iznos računa za 10 kn). Tako sakupljeni nagradni bodovi u jednom obračunskom razdoblju pretvaraju se u nagradni iznos izražen kao u popust u kunama, pri čemu 1 sakupljeni nagradni bod vrijedi 0,10 kuna nagradnog iznosa.

Obračunsko razdoblje za sakupljanje nagradnih bodova iznosi tri mjeseca, odnosno jedan kalendarski kvartal (I., II.,III.,IV.).
Član nagradne bodove može iskoristiti u obliku popusta pri kupnji odmah kada ih sakupi, a najkasnije do isteka sljedećeg obračunskog perioda. Prikupljeni nagradni bodovi ne moraju se utrošiti odjednom u obračunskom periodu.
Istekom obračunskog perioda, prikupljeni, a neiskorišteni nagradni bodovi iz prethodnog obračunskog perioda se poništavaju.

Ne. Koristiti (trošiti) bodove možete samo uz trajnu karticu ili mobilnu aplikaciju (digitalnu karticu).

Minimalan iznos računa treba biti 50,00 kn, odnosno veći od vrijednosti popusta nastalog korištenjem prikupljenih bodova člana.

Plaćanjem Tommy poklon karticom generiraju se bodovi. Moguće je iskorištavanje bodova pri plaćanju poklon karticom.

Svoj profil uvijek možete ažurirati prijavom na svoj račun na web stranici www.tommy.hr/profil/uredi-program-vjernosti ili preko Tommy mobilne aplikacije. Prijavom se mogu unositi sve promjene po želji.

Lozinku možeš promijeniti prijavom na svoj račun na web stranici www.tommy.hr/profil/uredi-lozinku ili putem Tommy mobilne aplikacije.

Da, podaci za prijavu su isti, kako za web stranicu, tako i za Tommy mobilnu aplikaciju.

Izjava o privatnosti Programa dostupna je putem web-stranice www.tommy.hr/politika-privatnosti i sadržava više informacija o tome kako se obrađuju osobni podaci članova, o zaštiti osobnih podataka, o pravima članova u vezi s njihovim osobnim podacima, o razdoblju čuvanja osobnih podataka i ostale povezane informacije.

Član može istupiti na način da uredno popuni Zahtjev za istupanje iz Programa (u daljnjem tekstu: Zahtjev) koji se nalazi na: www.tommy.hr te ga pošalje sukladno uputi na Zahtjevu ili mailom na adresu kartica@tommy.hr sa podacima koji su vjerodostojni te istovjetni zaprimljenim podacima prilikom prijave člana odnosno tijekom trajanja članstva u programu. Član može prije podnošenja zahtjeva za istupanje iz Programa potrošiti do tada prikupljene/neiskorištene bodove na kartici. Istupanje iz Programa se provodi odmah po zaprimanju zahtjeva (on-line zahtjevi), a za zahtjeve poslane tiskanicom najkasnije u roku 7 (sedam) dana, što je vrijeme potrebno da se zahtjev obradi u sustavu od trenutka kad ga je Društvo uredno zaprimilo. Nakon isteka navedenog roka, podaci Člana se anonimiziraju ili brišu na siguran način osim ako pozitivnim pravnim propisima nije drugačije određeno. Istupanjem iz Program svi neiskorišteni bodovi na kartici se poništavaju.

Svoja pitanja i napomene možete poslati pisanim putem e-mailom na: kartica@tommy.hr ili putem besplatnog broja: 0800 02 03.

Pisanim putem na adresu Društva: Domovinskog rata 93, 21000 Split, na ruke / Službeniku za zaštitu osobnih podataka; elektroničkim putem na adresu: zastita-podataka@tommy.hr.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke