Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Otvaranje prodavaonica

Otvoren novi maximarket u Podstrani

08. 07. 2021.

3. srpnja 2021. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto, maximarket u Podstrani, na adresi Poljička cesta 36. 

Maximarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bismo kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i visoku razinu usluge, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača. 

Površina korisnog prostora maximarketa premašuje 500 metara četvornih a osiguran je i vlastiti parkirni prostor za kupce.

Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu voća i povrća, mesnice i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. 

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja. 

Ovom prigodom zaposlili smo novih 20 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja. 


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke