Tommy - Dućan na dlanu!

Privremena dopuna izjave o privatnosti za program nagrađivanja vjernosti Tommy

Kampanja „Drugi rođendan Tommy programa nagrađivanja vjernosti“ će se održavati u razdoblju od 25. siječnja 2024. godine do 31. siječnja 2024.godine.

Ova privremena dopuna Izjave privatnosti je sastavni dio „Izjave o privatnosti za program nagrađivanja vjernosti Tommy“ dostupne na stranicama Društva https://www.tommy.hr/izjava-o-privatnosti-za-program-nagradivanja-vjernost.

1. Podaci o Voditelju obrade

Ime i kontakt podaci Voditelja obrade podataka

Voditelj obrade je Društvo Tommy d.o.o., Domovinskog rata 93, 21000 Split, OIB: 00278260010.

Kontakt Službenika za zaštitu podataka je: zastita-podataka@tommy.hr

Web stranica Društva: www.tommy.hr.

2. Podaci koje obrađujemo i u koju svrhu

Za vrijeme trajanja kampanje „Drugi rođendan Tommy programa nagrađivanja vjernosti“ ne obrađuju se dodatni podaci. U pogledu zaštite osobnih podataka primjenjuje se „Izjava privatnosti o programu nagrađivanja vjernosti Tommy“, dostupna na stranicama Društva https://www.tommy.hr/izjava-o-privatnosti-za-program-nagradivanja-vjernost,  koja pruža detaljne informacije o zaštiti privatnosti.

3. Završne odredbe

Privremena dopuna izjave privatnosti programa nagrađivanja vjernosti Tommy za kampanju „Drugi rođendan Tommy programa nagrađivanja vjernosti“ važeća je u razdoblju od 25.  siječnja 2024. do 31. siječnja 2024. godine nakon čega se stavlja izvan snage.

Društvo Tommy d.o.o. brine o vašim potrebama i vašim osobnim podacima i stalo nam je do vašeg mišljenja. Slobodno nam se možete obratiti na našoj adresi Domovinskog rata 93, 21000 Split ili putem e-mail adrese Službenika za zaštitu podataka: zastita-podataka@tommy.hr.

 

U Splitu 19. siječnja 2024.godine