Općenito

Tommy nositelj certifikata "Customers' Friend - vrhunska izvrnost"

15. 06. 2021.

TOMMY – prvi izbor potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete

Ovim putem vas želimo informirati da je Tommy, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, od 25. rujna 2019. godine nositelj međunarodnog certifikata „Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost“, koju nam je dodijelila međunarodna organizacija ICERTIAS (International Certification Association) sa sjedištem u Zurichu, Švicarska.


Društvo je prošlo strogi proces certificiranja koji se provodi u više faza i više analitičkih razina, a verifikacija od strane ICERTIASA i visoke ocjene pokazuju da smo postigli zavidnu razinu odnosa prema kupcima, ali jednako tako i prema poslovnim partnerima, te radnicima. 

Ovaj značajni međunarodni certifikat je rezultat dugogodišnje strategije razvoja poslovanja Tommy-ja, u centru koje su uvijek bili kupci i klijenti, s kojima izgrađujemo dugoročan odnos međusobnog povjerenja i lojalnosti.


Izvrsnost koju Tommy postiže u odnosu sa svojim kupcima, primarno je zasluga naših radnika, koji svojim odgovornim i profesionalnim odnosom daju ključni doprinos izgrađivanju ugleda tvrtke, ali u konačnici i poslovnoga rezultata koji postižemo, a na čemu se svima ovim putem zahvaljujemo. 


Certifikat „Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost“, velika je nagrada za dosadašnji razvoj Društva, ali koji istovremeno postavlja i nove, više standarde za sve dionike organizacije i procesa u kompaniji, kako bi i budući razvoj bio temeljen na istim načelima.