Ekozona BIO čips od riže 50 g
%

Ekozona BIO Čips Od Riže 50 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 23,80 €/kg

Akcija traje do 17.07.2024.

NC 30 dana: 1,49 €/kom

Ovaj lagani čips spravljen od cjelovitog zrna riže je ukusna slana grickalica. Idealan je za izradu kanapea i zamjena za kruh.

Opis proizvoda

ProizvođačBiovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuOvaj lagani čips idealan je za izradu ukusnih kanapea te idealna zamjena za kruh i proizvode od pšenice za sve koji izbjegavaju gluten. Zbog male količine masti pogodan je za osobe s redukcijskim dijetama.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.612/381
Masti (g)3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,74
Ugljikohidrati (g)83,6
od kojih šećeri (g)1,6
Bjelančevine (g)4,67
Sol (g)2,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.