Breskva 1 kg

Breskva 1 Kg

1,99 €/kg

Cijena za j.m.: 1,99 €/kg
Ovo sočno voće niske je energetske vrijednosti od samo 43 kcal na 100 g.
Budući da plod sadrži do 90% vode i brojne nutrijente, idealno je osvježenje za vrućih dana. Upravo zbog toga ih ubrajamo u niskokalorično voće – idealno za dijetu
Od vitamina sadrži najviše beta-karotena i vitamina C, a od minerala najviše kalija, fosfora i magnezija.

Opis proizvoda

Neto količina1.000 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.