Dr. Oetker High Protein Puding Griz 400g

Dr. Oetker High Protein Puding Griz 400g

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 9,63 €/kg

Visokoproteinski puding Griz. Dr. Oetker visokoproteinski puding Griz pravi je kremasti užitak s ukusnim grizom i 30 g visokokvalitetnih proteina po čašici za dugotrajnu energiju. I naravno, bez dodanog šećera * te s niskim udjelom masti.
*sadrži prirodni šećer


Opis proizvoda

ProizvođačDr. August Oetker Nahrungsmittel KG, 33547 Bielefeld, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na +8°C.
Upute za upotrebu/pripremuKonzumirati neposredno nakon otvaranja.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)334/79
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)8,7
od kojih šećeri (g)4,6
Bjelančevine (g)7,5
Sol (g)0,19

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.