Podravka pljeskavica 400 g

Podravka Pljeskavica 400 G

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 17,48 €/kg
Za velike i male, za roštilje i tave, ove unaprijed zamrznute pljeskavice u svakoj izvedbi izazivaju oduševljenje. U glavnoj se ulozi nalazi kombinacija biranog svinjskog i goveđeg mesa te malo crvenog luka kao sporedni dodatak. Iako uživa zvjezdani status među brzim jelima, iznimno je nezahtjevna i slaže se sa svim prilozima - budite sigurni da će svaki obrok s pljeskavicom biti hit. Praktični i brzi za pripremu, od kvalitetnog svinjskog i goveđeg mesa.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati: u zamrzivaču na temperaturi -18°C.
Upute za upotrebu/pripremuZamrznute pljeskavice držite na sobnoj temperaturi oko 5 minuta, a nakon toga pecite na roštilju, roštilj tavi ili tavi sa zagrijanim uljem 5-7 minuta uz povremeno okretanje. Na vruće pečene pljeskavice stavite 1 - 2 žličice kajmaka ili kiselog vrhnja te poslužite uz mladi luk, zelenu salatu ili rajčice.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)632/152
Masti (g)11
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,5
Ugljikohidrati (g)4,1
od kojih šećeri (g)0,9
Bjelančevine (g)13
Sol (g)2,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.