Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bitox  Sredstvo protiv insekata 400 ml

Bitox  Sredstvo protiv insekata 400 ml

17,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 44,98 kn/l

Bitox insekticid protiv svih vrsta insekata letećih ili puzajućih. Protiv muha, osa, komaraca, mrava, žohara. Koristi tako da se zatvore vrata i prozori, protresite proizvod i aktivirajte sprej pritiskom na potisni ventil na vrhu boce. Napustite prostoriju na 15 – 20 minuta, te nakon toga dobro provjerite prostor.

Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Rox d.o.o., Slavonska avenija 100, 10040 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Uvjeti čuvanjaDržite daleko od djece i životinja.
Upute za upotrebu/pripremuZatvorite vrata i prozore prije upotrebe. Dobro protresite. Poprskajte mjesta gdje se gmižući insekti kreću i gnijezde, uključujući kutove, pukotine i dr. Za leteće insekte poprskajte i sam prostor. Na svakih 25-30 m3 dovoljno je 3-5sekundi prskanja . Prskajte s udaljenosti od 1m zidove, tkanine i namještaj. Napustite prostoriju na 15-20 te dobro provjetrite prije ponovnog boravka u njoj. Koristiti isključivo prema uputama.Ne prskajte na hranu, pića niti posude za čuvanje hrane.Prilikom upotrebe isključite zračne filtere na akvariju.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke