Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Cillit Bang sredstvo za čišćenje, 750 ml

Cillit Bang sredstvo za čišćenje, 750 ml

32,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 43,99 kn/l

Cillit Bang Bleach & Hygiene ubija 99,9% bakterija. Obzirom da proizvodi za izbjeljivanje na bazi klora samo dezinficiraju, ali ne čiste većinu prljavštine, razvili smo Cillit Bang sprej za čišćenje i dezinfekciju. Za fantastične rezultate, njegov sastav kombinira sredstvo za dezinfekciju na bazi klora i izbjeljivač sa sredstvima za čišćenje. Sredstvo za dezinfekciju uništava bakterije unutar 5 minuta, a sredstvo za čišćenje uklanja većinu tvrdokornih mrlja, za svakodnevno čist i zdrav dom.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite mlaznicu u položaj „ON“. Uspravite bocu, udaljite je 20 cm od ciljnog područja i poprskajte ga. Preporučuje se 25 ml/ m² površine ili 12 potisaka raspršivača.Ostavite proizvod maksimalno 5 minuta kako biste uklonili 99,9% bakterija. Temeljito isperite vodom. Nakon uporabe, isperite sredstvo spužvom ili krpom. Nakon toga okrenite mlaznicu na „OFF“.
BrandCillit Bang

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke