Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Black&White Invisible Fresh dezodorans u spreju 150 ml

Nivea Black&White Invisible Fresh dezodorans u spreju 150 ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 179,93 kn/l

NIVEA Black&White Invisible Fresh antiperspirant u spreju štiti vaše tijelo od neugodnih mirisa i znoja, donoseći ugodnu zaštitu bez tragova na odjeći. Jedinstvena formula spreja aktivno se bori protiv znojenja i neugodnih mirisa. Zahvaljujući nevidljivoj strukturi sprej ne ostavlja tragove na odjeći. NIVEA Black&White Invisible Fresh sprej ne sadrži parabene i alkohol. Tražite li adekvatnu njegu koja će vašem tijelu podariti ugodan miris i 48-satnu zaštitu od znojenja - NIVEA Black&White Invisible Fresh sprej je super rješenje.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuSprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke